Leden van De Technologie Coöperatie

Arnoud Punt

Arnoud Punt

050 211 16 60
arnoud@techcoop.nl
www.aecius.nl

Ik hou van gezelschapsspelen, zoals blijkt uit de afgebeelde kaarten, want is niet het (bedrijfs)leven één groot spel? Arnoud is als bedrijfsjurist gespecialiseerd in ICT en contracten. Hij is een oprecht, enthousiaste en creatieve jurist die meedenkt om voor ieder probleem een oplossing te vinden. Kernwoorden zijn daarbij innovatie, multidisciplinair, strategisch op een prettige manier.

DTC Profielfoto's

Jelmer de Jong

06 23 40 03 33
jelmer@techcoop.nl
www.trics-media.nl

Veelzijdig, gedreven professional met specialisatie in multimedia. Maakt lachend mooi werk waar klanten blij van worden. als het om resultaat gaat is zijn inzet om elke klus tot een succes te maken enorm. Buiten werktijden is hij regelmatig in de dojo te vinden om Krav Maga te beoefenen.

Peter_1

Peter Tak

06 55 33 12 37
peter@techcoop.nl
www.pta-security.nl

Peter is een deskundige en pragmatische security specialist met een duidelijke visie op informatiebeveiliging. Met creativiteit en een gevoel voor de juiste verhoudingen bereikt hij zowel in het beveiligen van uw bedrijfsinformatie als in de keuken met beperkte middelen binnen korte tijd een uitstekend resultaat.

Rogier Linkhorst

Rogier Lankhorst

06 37 47 24 37
rogier@techcoop.nl
www.rogierlankhorst.com

Rogier ontwerpt en ontwikkelt unieke, goed vindbare websites met de focus op gebruikersvriendelijkheid. Jouw doelgroep kan straks op jouw website makkelijk de weg vinden.
Rogier fietst graag: hij geeft meer geld uit aan fietsen dan aan auto’s.

Simon_444

Simon Kooger

06 10 90 36 81
simon@kooger.nl
www.hvmk.nl

Sinds 1993 werkt Simon we aan de groei van technologie bedrijven: start-ups, groeiende MKB-ers en nieuwe activiteiten van multinationale ICT ondernemingen.

Al bijna 25 jaar draagt hij bij aan innovaties op het gebied van infrastructuur, software ontwikkeling en cloud toepassingen. Hierdoor kan hij nieuwe ontwikkelingen snel op waarde schatten. En omzetten in een uitvoerbare groeistrategie voor uw organisatie.

Hobby’s? Alles met wielen of processoren heeft zijn interesse.

DTC Profielfoto's

Thomas Verburg

06 16 47 03 81
thomas@techcoop.nl
www.supus.nl

Thomas heeft een lange-termijn visie en doorzettingsvermogen, zoals het wedstrijd lopen getuigd. Daarnaast is hij nauwgezet, zelfwerk- en redzaam, sterk in cijfertjes, controlemaatregelen en interorganisatorisch kostenbeheer. Vanuit Supus, waar Thomas financieel directeur is, wordt servicemanagement geleverd conform bestaande methodieken.

DTC Profielfoto's

Loek Hilgersom

06 45 76 00 63
loek@netcoop.nl
www.netcoop.nl

TYPO3 specialist die werkt voor gemeentes en bedrijven. Moet van alles het fijne weten en houdt niet van halve oplossingen. Met kennis van server-omgevingen, security en deploymentstrategieën regelt hij het complete traject van ontwikkeling tot ondersteuning. Als hij niet met TYPO3 bezig is kun je hem vinden op de tennisbaan.

DTC Profielfoto's

Peter J Jansen

06 33 37 40 12
info@peterjjansengrafischontwerp.nl
www.peterjjansengrafischontwerp.nl

Peter creëert en realiseert met passie divers grafisch ontwerp en DTP-werk. Door gericht vragen te stellen en te luisteren ben ik in staat om in korte tijd een logo, huisstijl of complete reclamecampagne op maat te maken. Eén van mijn specialisaties is het ontwerpen van boeken, brochures, tijdschriften en advertenties. In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met deze stoere en lieve Labradoodle.

Mark Lammerse

06 83 977 633
mark.lammerse@coligor.nl

Mark is een allround SharePoint specialist en ervaren software architect. Hij vertaalt complexe functionele vraagstukken vanuit de klant naar de juiste SharePoint oplossing. Hij adviseert hoe klanten het meeste uit hun SharePoint investering halen en richt hij zelf of als teamleider de gewenste functionaliteit in. Communicatief sterk met als speerpunten het creëren van Shared Understanding en het delen van kennis.

Robert van den Berg

06 42 22 35 19
robert@linqhost.nl
www.linqhost.nl

Een verbinder: Robert is een verbinder tussen partners, technische implementatie van techneuten en het verbinden van ondernemers met elkaar. Kansen zien voor anderen en ze helpen bij het bereiken van hun doelen. Betrouwbaarheid en integriteit zijn daarbij sleutel tot succes. Mits de agenda het toelaat is Robert op de tijdritfiets te vinden. Zo snel mogelijk door de Groningse polders de wind trotseren.

Annelies Bos

Annelies Bos

06 51 59 68 40
welkom@idezia.nl
www.idezia.nl

Annelies combineert haar technische inzicht met inzicht in zakelijke processen. Hiermee vormt zij een belangrijke schakel tussen de opdrachtgever en technisch specialist. Haar kracht ligt in het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar programmeertaal, met inzicht in de werkprocessen. Ze is erg nauwkeurig, nuchter en toegankelijk. In haar vrije tijd is ze vaak op de tennisbaan te vinden.

Marga Harkema

06 13 25 16 88
welkom@idezia.nl
www.idezia.nl

Marga is gek op online shoppen. In combinatie met haar commerciële inzicht ziet ze kansen in de markt. Haar kracht ligt dan ook in het opzetten en managen van online concepten, waarin ze erg gestructureerd te werk gaat binnen een duidelijke strategie. Om fit te blijven gaat ze regelmatig naar de sportschool of maakt ze lange wandelingen met de hond.

Marc-orig-350x350

Marc Srowig

050 20 11 103
www.nexu.nl

Marc is in 1999 begonnen in de ICT, hier komt zijn analytisch vermogen goed tot zijn recht. Straalt altijd rust uit ook in hectische tijden. Pragmatisch ingesteld.
Veel ervaring met Microsoft Windows Server producten.
Sinds 2013 ook bezig met VMware, Back-up, SAN en HP Intel Server Hardware.
In zijn vrije tijd is hij actief met ICT gerelateerde zaken, of is hij als race instructeur te vinden op het circuit van Assen.

Robert-orig-350x350

Robert Mylius

050 20 11 103
www.nexu.nl

Robert is een enthousiaste, communicatieve en veelzijdige system engineer. Hij is nieuwsgierig en houdt van nieuwe uitdagingen. Zit ruim 18 jaar in de IT en heeft veel kennis en ervaring op het gebied van Windows, Storage, Back-up, Virtualisatie en Cloud technieken.

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met hardlopen en is regelmatig een balletje aan het slaan op de golfbaan.

Edwin4-orig-350x350

Edwin Meijer

050 20 11 103
www.nexu.nl

Edwin is een gedreven ICT-er, altijd bereid om samen met zijn collega’s de schouders onder een klus te zetten. Zijn werkveld heeft zich de laatste 22 jaar ontwikkeld van CAD/CAM programmeur in de UNIX/Linux omgeving tot een professionele backbone specialist. Hierdoor is hij zeer breed inzetbaar.

Hardware kennis heeft hij opgedaan rondom HP storage, back-up, Proliant servers en C-class blades.

Neem contact op

Wilt u meer weten over DTC?

Neem contact op