Approved
Annelies Bos
Biography:

Annelies combineert haar technische inzicht met inzicht in zakelijke processen. Hiermee vormt zij een belangrijke schakel tussen de opdrachtgever en technisch specialist. Haar kracht ligt in het vertalen van de wensen van de opdrachtgever naar programmeertaal, met inzicht in de werkprocessen. Ze is erg nauwkeurig, nuchter en toegankelijk. In haar vrije tijd is ze vaak op de tennisbaan te vinden.

Approved
Arnoud Punt
Biography:

Ik hou van gezelschapsspelen, zoals blijkt uit de afgebeelde kaarten, want is niet het (bedrijfs)leven één groot spel? Arnoud is als bedrijfsjurist gespecialiseerd in ICT en contracten. Hij is een oprecht, enthousiaste en creatieve jurist die meedenkt om voor ieder probleem een oplossing te vinden. Kernwoorden zijn daarbij innovatie, multidisciplinair, strategisch op een prettige manier.

Approved
Edwin Meijer
Biography:

Edwin is een gedreven ICT-er, altijd bereid om samen met zijn collega’s de schouders onder een klus te zetten. Zijn werkveld heeft zich de laatste 22 jaar ontwikkeld van CAD/CAM programmeur in de UNIX/Linux omgeving tot een professionele backbone specialist. Hierdoor is hij zeer breed inzetbaar.

Hardware kennis heeft hij opgedaan rondom HP storage, back-up, Proliant servers en C-class blades.

Approved
Jelmer de Jong
Biography:

Veelzijdig, gedreven professional met specialisatie in multimedia. Maakt lachend mooi werk waar klanten blij van worden. als het om resultaat gaat is zijn inzet om elke klus tot een succes te maken enorm. Buiten werktijden is hij regelmatig in de dojo te vinden om Krav Maga te beoefenen.

Approved
Johan Blaauw
Approved
Loek Hilgersom
Biography:

TYPO3 specialist die werkt voor gemeentes en bedrijven. Moet van alles het fijne weten en houdt niet van halve oplossingen. Met kennis van server-omgevingen, security en deploymentstrategieën regelt hij het complete traject van ontwikkeling tot ondersteuning. Als hij niet met TYPO3 bezig is kun je hem vinden op de tennisbaan.

Approved
Marc Srowig
Biography:

Marc is in 1999 begonnen in de ICT, hier komt zijn analytisch vermogen goed tot zijn recht. Straalt altijd rust uit ook in hectische tijden. Pragmatisch ingesteld.
Veel ervaring met Microsoft Windows Server producten.
Sinds 2013 ook bezig met VMware, Back-up, SAN en HP Intel Server Hardware.
In zijn vrije tijd is hij actief met ICT gerelateerde zaken, of is hij als race instructeur te vinden op het circuit van Assen.

Approved
Mark Lammerse
Biography:

Mark is een allround SharePoint specialist en ervaren software architect. Hij vertaalt complexe functionele vraagstukken vanuit de klant naar de juiste SharePoint oplossing. Hij adviseert hoe klanten het meeste uit hun SharePoint investering halen en richt hij zelf of als teamleider de gewenste functionaliteit in. Communicatief sterk met als speerpunten het creëren van Shared Understanding en het delen van kennis.

Approved
Peter Tak
Biography:

Peter is een deskundige en pragmatische security specialist met een duidelijke visie op informatiebeveiliging. Met creativiteit en een gevoel voor de juiste verhoudingen bereikt hij zowel in het beveiligen van uw bedrijfsinformatie als in de keuken met beperkte middelen binnen korte tijd een uitstekend resultaat.

Approved
Rene Aaij
Approved
Robert van den Berg
Biography:

Een verbinder: Robert is een verbinder tussen partners, technische implementatie van techneuten en het verbinden van ondernemers met elkaar. Kansen zien voor anderen en ze helpen bij het bereiken van hun doelen. Betrouwbaarheid en integriteit zijn daarbij sleutel tot succes. Mits de agenda het toelaat is Robert op de tijdritfiets te vinden. Zo snel mogelijk door de Groningse polders de wind trotseren.

Jump to page:
1 2